FAQ-Întrebări frecvente

Da! Va asteptam cu bucurie, la concertele noastre, la o cafea la studioul de repetitii ori in vizita, la unul dintre evenimentele noastre private.

Deschiderea nuntii sta in mainile DJ-ului, prezenta noastra pe scena fiind inutila la debut de petrecere. Seturile live sunt cantate la circa 20 – 30 minute distanta de servirea felurilor de mancare, asa incat sa nu epuizam show-ul, in timp ce invitatii mananca. Am concluzionat ca, pana la maximum servirea tortului, interesul pentru prestatia live a unei formatii ramane ridicat. Conform experientei noastre, de pana acum, dupa tort gasca incepe sa se sparga, iar cei care raman, vor fi intretinuti de catre DJ, cel care se va alterna cu noi in permanenta.

Playlist-ul trupei reprezinta munca de selectie, creatie, studiu si testare, pe un timp indelungat, a acelor melodii care sunt potrivite atat capacitatilor vocale si instrumentale ale membrilor trupei, dar potrivite si cu ceea ce este nevoie, la un eveniment privat, cu public divers, pentru ca petrecerea sa aiba un nivel energetic optim, iar oamenii sa se distreze si sa auda un repertoriu diversificat si suprinzator, bine pus la punct. Cu toate ca ne dorim sa acoperim cat mai multe stiluri muzicale si , ca atare, sa bucuram urechile unui public cat mai eterogen, ca orice artist, avem limitele noastre, din punct de vedere al repertoriului si puteti avea garantia ca ceea ce am integrat in show, ni se potriveste, iar atat voi, cat si invitatii vostri, veti simti si vedea asta pe scena.

Din motivele enumerate mai sus, playlist-ul nu poate suferi modificari cu melodii solicitate de catre fiecare pereche de miri, pentru ca nu exista timpul necesar, de la o nunta la alta, pregatirii, integrarii si testarii piesei respective, in cadrul show-ului nostru, care este gandit si are un fir artistic anume. Cu toate acestea, fiind posibil sa ne sugerati o piesa care ni se potriveste si despre care consideram ca va putea ramane in repertoriu, ne va face placere sa aflam o eventuala propunere de la voi. Asta nu inseamna ca eventuale piese iubite de catre voi si neabordate live, nu vor fi auzite la petrecere. Pentru asta, avem DJ.

Echipa noastra este formata din zece persoane. In ce priveste meniurile de eveniment, agream orice varianta dintre: doua preparate din cele standard, meniu specific staff sau platouri. Nu exista alergii sau “mofturi”.

DJ-ul este, spunem noi, cel care vine primul si pleaca ultimul. Contractual, el are un program de 10ore de la debutul petrecerii, orar ce a acoperit MEREU cu succes orice eveniment. Desigur ca, daca petrecerea e inca la cote inalte, iar oamenii  se distreaza pe cinste, uita sa isi verifice ceasul ! Limita de 10ore este menita sa evite acele situatii in care, 5-6 petrecareti ce nu se mai indura sa paraseasca evenimentul doresc sa retina o intreaga echipa – DJ, instalatii, tehnicieni, pentru a le fi difuzata niste muzica de fundal, pe care o pot reda cu usurinta de pe un telefon

Echipa va sosi la locatie cu aproximativ 4 ore inainte de debutul evenimentului, pentru instalarea si verificarea echipamentelor. In cadrul acestui orar, trupa, impreuna cu sunetistul, realizeaza si probele de sunet. Uneori, la evenimentele ce au loc in afara Bucurestiului, este posibil ca echipa tehnica sa aleaga sa faca activitatea de montaj in prima parte a zilei, in functie de disponibilitatea locatiei. Instalarea echipamentelor nu trebuie sa fie grija voastra si este cel mai bine ca responsabilul nostru de scenotehnica sa ia legatura direct cu personalul ce se ingrijeste de aceste aspecte, la locatie.

In brosura noastra veti regasi toate costurile unui eveniment desfasurat oriunde in tara. Oferta include tot ceea ce este necesar ca o petrecere cu Trupa JumiJuma sa aiba loc. Ȋn cazul in care doriti alte elemente de scenotehnica, in plus fata de cele standard ale echipei – podium, ecran LED, efecte speciale, va stam la dispozitie cu informatii si costuri aferente.

Pare usor sa adaugi niste piese, pe moment, in completarea serii. Insa, nu este tocmai asa. Nu doar ca show-ul nostru de baza este intens studiat si pregatit, dar , in economia evenimentului, nu prea mai raman spatii goale, unde un extra set sa fie integrat.

Riscam sa supraaglomeram programul live al petrecerii, nelasand oaspetilor niciun moment de respiro, de socializare, de atentie catre alte puncte de interes – un candy bar, o cabina foto, un spatiu exterior bun de plimbare. Cu toate acestea, hai sa vedem la ce v-ati gandit, ca structura muzicala a serii si sa gasim, impreuna, varianta optima pentru voi si invitatii vostri.

Ne face placere sa cantam primul vostru dans, daca piesa se afla in repertoriul nostru sau o putem lucra in suficient timp, in asa fel incat sa sune bine vocilor noastre si, din punct de vedere instrumental, sa respecte reperele necesare voua in executia coregrafiei dansului mirilor, lucru care nu se poate reproduce cu orice piesa.

Cu drag, atata timp cat acestea sunt conforme nevoilor si exigentelor noastre tehnice. Acestea trebuie sa aiba “varsta” corespunzatoare, precum si puterea si calitatea necesara. Suntem foarte rigurosi si tinem la nivelul show-ului, de aceea, preferam sa cantam pe propriile echipamente, cu care suntem familiarizati atat noi, cat si echipa noatra tehnica.

Da, dar nu din toate stilurile. Acoperim zona de folclor romanesc si armanesc, pe care il puteti alege sub forma unuia sau a doua seturi live, a cate 30 de minute. Seturile de folclor se regasesc optional in oferta si sunt constituite din muzica populara traditionala generala, foarte cunoscuta, nu specifica unei anumite zone ale tarii, precum poate presta un taraf, pregatit strict pentru muzica populara.
Cu toate ca nu abordam muzica de petrecere din sfera manelelor, aceasta nisa poate fi acoperita de catre DJ, iar noi vom compensa cu muzica gypsy autentica, dar si cu cateva reorchestrari ale muzicii lautaresti.

Da, fiind furnizorii de scenotehnica ai evenimentului, alti artisti pot utiliza sonorizarea si luminile noastre de scena fara niciun cost suplimentar, insa nu le putem oferi posibilitatea de a folosi backline-ul nostru (instrumente, microfoane), din motive ce tin de sfera intimitatii si a personalizarii. De asemenea, echipa noastra tehnica (inginer de sunet, tehnic de scena, luminist) sunt disponibili, contractual, numai pentru Trupa JumiJuma. Putem oferi, in afara pachetului de baza, o lista de costuri pentru extra servicii de scena, in functie de necesitatile individuale ale fiecarui artist, fie el solist pe negative, formatie, dansatori, ursitoare, MC, momente de stand-up. Asadar, va rugam sa ii puneti in legatura pe artisti cu responsabilul nostru de scenotehnica: Viorel Dumitrescu – 0770517786. Trupa nu poate acompania instrumental alti artisti, din imposibilitatea de a pregati temeinic momentele live, insa daca aveti artisti invitati ce canta pe negative, DJ-ul nostru le va reda, cu drag.

Ne face mare placere sa venim in intampinarea dorintelor voastre si ale celor apropiati voua, insa trebuie sa cunoastem mai multe detalii. Momentele spontane creeaza o energie faina, dar se pot solda si cu efectul advers. Pentru a ne asigura ca totul iese bine, pune-l in legatura cu noi pe cel dornic de a se prezenta pe scena, anterior evenimentului. Cu cat mai devreme, cu atat mai bine.

Rezervarea datei, daca aceasta este disponibila (adica libera in calendarul trupei sau nu se afla intr-o discutie avansata), poate fi efectuata timp de 48h, printr-o solicitare verbala, in cazul in care v-a placut ce ati vazut si ascultat, dar mai aveti nevoie de putin timp de gandire, consultari cu familia ori mici detalii de fixat la locatie.

Dupa acest timp, rezervarea fie expira, fie se transforma in blocarea definitiva a datei, prin transmiterea draft-ului de contract si, in ultima faza, semnarea lui si achitarea avansului, conform facturii emise.

Echipa noastra este mereu atenta si pregatita pentru a oferi suport acelor momente importante pentru voi, pe parcursul serii. Ȋn general, DJ-ul este cel care face anunturi, insa solistii trupei, Raluca si Vlad, o vor face cu bucurie, daca trupa se afla pe scena in acel moment si au fost informati din timp asupra a ceea ce trebuie transmis. Daca va doriti sa aveti la nunta un MC, discutam impreuna detaliile specifice acestui serviciu.

Venim cu multa placere oriunde suntem chemati si doriti, inclusiv peste granitele tarii. Deplasarea echipei presupune costurile de transport dus – intors, pentru doua masini mari, de tip microbuz pentru trupa & staff si duba de transport echipamente, costuri ce se calculeaza din punctul de plecare a vehiculelor, din Bd. Timisoara 69. Pentru deplasarile in afara tarii, calculul costurilor si tipul de transport se ajusteaza conform locatiei. De asemenea, orice deplasare presupune cazarea pentru 10 persoane, timp de o noapte sau doua, in functie de distanta pe care o avem de parcurs si ora de incepere a evenimentului. Exista situatii cand, pentru evenimentele de zi, la o distanta considerabila fata de Bucuresti, a fost nevoie sa sosim anterior evenimentului si, deci, sa avem nevoie de o extra noapte de cazare.

0767863907