Formatie nunta

Repertoriu

„Specialitatea noastra, ca formatie de nunta, sunt cover-urile de muzica usoara romaneasca si internationala, ce acopera genuri și perioade muzicale diferite: oldies but goldies, pop, dance, disco, funk, latino, rock, r&b, Nostalgia.
Show-ul trupei reprezinta munca de selectie, creatie, studiu si testare, pe un timp indelungat, a acelor melodii care sunt potrivite atât capacitatilor vocale si instrumentale ale membrilor trupei, dar potrivite si cu ceea ce este nevoie, la un eveniment privat, cu public divers, pentru ca petrecerea sa aiba un nivel energetic optim, iar oamenii sa se distreze si sa auda un repertoriu diversificat si surprinzător, bine pus la punct.

Cu toate ca ne dorim sa acoperim cat mai multe stiluri muzicale si, ca atare, sa bucuram urechile unui public cat mai eterogen, ca orice artist, avem limitele noastre, din punct de vedere al repertoriului si puteti avea garantia ca ceea ce am integrat in show, ni se potriveste, iar atat voi, cat si invitatii vostri, veti simti si vedea asta pe scenă. Pentru restul, avem DJ 🙂

 Canalul nostru de YouTube va sta la dispozitie pentru a cunoaste vibe-ul si stilul trupei si va asteptam, cu bucurie, la concertele noastre, la o cafea la studioul de repetitii ori in vizita, la unul dintre evenimentele noastre private.

Show
Cum arata JumiJuma la nunta

Prestatia formatiei este structurata pe reprize, sau seturi. In oferta de baza, pentru evenimente private, exista trei sau patru intrari live de cover, în funcție de tipul evenimentului vostru si una sau doua reprize live optionale, de folclor romanesc si armanesc.

0767863907