CE INSEAMNA
TRUPA JUMIJUMA?

Inseamna ca voi stati linistiti. Ca tot ce presupune muzica, distractia, spectacolul, vine intr-un singur pachet.

Formatie LIVE

Se spune ca muzica este, poate, cel mai important element al unui eveniment. Cand organizezi o petrecere si te-ai decis sa alegi o formatie live, aceasta trebuie sa fie, in primul rand, cea potrivita stilului tau, dar sa poata “bucura urechile” unui public cat mai variat.

Ne mandrim cu un repertoriu deosebit, ce alcatuieste un show coerent, structurat pe reprize, ca o poveste muzicala, menita sa suprinda, sa poarte pe cei ce asculta pe un drum ascendent de energie, sa faca oamenii sa se simta extraordinar si sa imbine cat mai mult din ceea ce ne reprezinta pe noi, Trupa JumiJuma, cu ceea ce am observat, in ani de experienta, ca are mare succes in fata unui public larg.

Venim bucurosi la evenimente de tipul:

NUNTI
BOTEZURI
ANIVERSARI
PETRECERI CORPORATE
CONCERTE
PETRECERE DE REVELION

DJ

Oricat ne-am dori sa le stim pe toate, marturisim ca exista genuri muzicale ce trebuie lasate pe alte maini, de aceea facem echipa nemaipomenita cu DJ-ul casei, cel care ne completeaza in permanenta, pe toata durata evenimentului.

DJ-ul este cel care vine primul si pleaca ultimul si, ce e cel mai fain la el, este ca poate difuza ABSOLUT orice piesa va doriti.

El este cel fara limita de playlist, analistul vibe-ului petrecerii, dar si un cunoscator al show-ului trupei, langa care construieste momente electrizante de dans, ori respiro-uri potrivite momentelor de socializare.

Sistem de sonorizare

Suna frumos ce am povestit pana acum, dar ar putea sa nu sune…deloc, daca nu am pune la dispozitia voastra un sistem de sonorizare potrivit atat nevoilor si exigentelor noastre, dar si detaliilor specifice fiecarui eveniment. Echipamentele noastre sunt alese, impreuna cu specialistii nostri tehnicieni, in asa fel incat show-ul nostru sa se auda curat, clar, la un volum optim, cu presiunea potrivita unei prestatii live. Mizam pe a genera chef de dans, nu dureri de cap!

Lumini de scena

Tot ceea ce cream energetic si muzical in fata voastra se pune in valoare extraordinar, multumita configuratiei de lumini de scena. Show-ul nostru este dublat vizual de o scena de lumini, un mix de dispuneri, culori si joc ritmic, astfel incat experienta voastra sa fie totala.

Inginer de sunet

Este imposibil ca show-ul nostru sa tina stacheta sus, ca noi sa performam la capacitate maxima, fara ca tot ce tine de “cum auziti si cum ne auzim” sa fie controlat de cineva. Acel cineva, inginerul de sunet, este acel tip pe care niciun invitat nu il recunoaste, pe care il veti vedea pe tot parcursul serii prin toate colturile salii, pe toate punctele ringului de dans, aparand si disparand, precum un magician. Si este un magician, ce se asigura pe toata durata prestatiei live a trupei ca ceea ce se aude intruneste toate conditiile de calitate ale fiecarui moment.

Echipa tehnica

Poate parea nesemnificativ sa va mentionam ca in echipa noastra exista acesti oameni buni la toate – tehnicienii. Credeti-ne ca ne-ar fi extrem de greu sa fim suta la suta dedicati actului artistic, daca acesti oameni nu ar fi mereu atenti si pregatiti pentru orice intamplare prevazuta, dar, mai ales, neprevazuta, de pe parcusul serii.

Echipa tehnica, alcatuita din tehnicieni de scena, soferi si tehnician de lumini este cea pe care se sprijina toata infrastructura show-ului JumiJuma. De la transportul oamenilor si al echipamentelor, la montaj, probe de sunet, asistenta permanenta la scena, schimbatul unor corzi rupte spontan si pana la o sticla cu apa sau servetele pentru sudoarea artistilor, oamenii acestia sunt cei care, in putine cuvinte, ne tin spatele.

0767863907